Acord de programare on-line

INTRODUCERE

Bine aţi venit pe pagina website-ului reumatolog-galati.ro dedicată rezervării programărilor on-line.

Termenii şi condiţiile acestui Acord de programare on-line, împreună cu informaţiile care apar în fomular şi Termenii de utilizare ai website-ului de faţă reprezintă un acord cu caracter obligatoriu, legal, încheiat între dumneavoastră şi reumatolog-galati.ro.
În plus faţă de aceşti Termeni, sunteti de acord că atunci când faceti o rezervare prin acest Serviciu, să fiţi supus regulilor aplicabile ale Serviciului de faţă, care pot fi postate din timp în timp de pe acest website sau care pot fi transmise de reumatolog-galati.ro, de exemplu, prin e-mail sau prin poştă, în conformitate cu prevederile legale aplicabile, în vigoare.
Vă rugăm să citiţi cu atenţie Termenii de mai jos înainte de a face rezervarea dumneavoastră. În cazul în care aveţi întrebări referitoare la aceste Condiţii, vă rugăm să contactaţi echipa noastră de servicii pentru clienţi la telefon: 0751 514 146 sau e-mail: dr.sarbu@reumatolog-galati.ro.
Vă rugăm să reţineţi că, prin rezervarea unei programări de pe acest website sunteţi de acord cu condiţiile stabilite aici, şi sunteţi de acord cu procesarea informaţiilor dvs. (inclusiv datele dumneavoastră personale), asa cum este descris în capitolul Politica de confidenţialitate. În plus, ne garantati că toate datele furnizate de dvs. către noi sunt exacte, complete şi actualizate la zi.
Termenii de faţă pot fi actualizati periodic, fără o notificare prelabilă. Trebuie să verificaţi, prin urmare, această pagină în mod regulat să observaţi orice modificări ar putea apare.

DESCRIEREA SERVICIULUI

Prin pagina website-ului dedicată rezervării programărilor on-line, reumatolog-galati.ro vă oferă posibilitatea de a face rezervari online pentru serviciile oferite de noi. Cu toate acestea reumatolog-galati.ro nu garantează că, prin programarea efectuată online veţi beneficia de serviciile solicitate, exact la ora si ziua solicitată. Pentru confirmare, veti fi contactat telefonic (apel, SMS) si / sau prin email.

ACORDUL între Dumneavoastra şi reumatolog-galati.ro

Este un Acord cu caracter obligatoriu între dumneavoastră şi reumatolog-galati.ro, în deplină conformitate cu Termenii din acest capitol. Acest acord este valabil după ce aţi completat şi înaintat formularul de comandă şi după ce reumatolog-galati.ro a prelucrat şi a acceptat solicitarea dvs. Dacă cererea dumneavoastră pentru o programare este acceptată, reumatolog-galati.ro va confirma cererea dvs. de rezervare/ programare printr-un e-mail şi/sau telefon sau SMS.

CONDIŢII:

Sunteţi de acord că acest serviciu vă este oferit numai pentru a vă ajuta să rezervaţi sau să programaţi la o investigaţie/ consult/ serviciu, şi implicit confirmaţi şi recunoaşteţi că:
– aveţi peste 18 ani şi aveti discernamantul şi capacitatea de a respecta aceşti termeni;
– programarea se va face în conformitate cu toate termeniile şi condiţiile prevăzute în Termeni şi orice alte condiţii prezentate pe website sau trimise prin e-mail sau prin poştă ;
– incapacitatea dvs. de a vă conforma acestor Termeni sau încercarile repetate de a frauda website-ul, sub rezerva legislaţiei în vigoare, acordă dreptul reumatolog-galati.ro a denunţa prezentul acord şi, în consecinţă, anularea rezervarii dumneavoastră precum şi faptul că ne motivează de a demara toate acţiunile prevăzute legal pentru a compensa pierderile pe care eventual ni le pricinuiesc acţiunile Dvs.;
– veti folosi website-ul doar pentru a face programari legitime; puteti fi contactat la numărul de telefon furnizat pe formularul de comanda pentru a confirma programarea dumneavoastră şi sunteţi de acord să fiţi contactat.

INSTRUCŢIUNI PENTRU A FACE O PROGRAMARE:

După ce aţi înregistrat datele dvs. on-line şi ati făcut o solicitare de programare pentru un serviciu oferit de Axess Imaging prin intermediul acestui website, veţi fi contactat telefonic (apel sau SMS) sau vă vom trimite un e-mail pentru confirmare. Aceasta nu implică aprioric o acceptare a cererii dumneavoastră pentru o programare.
Dacă vă decideţi să faceţi o programare, vi se poate cere să furnizati anumite informaţii cu caracter personal. Politica noastră de confidenţialitate descrie modul în care putem utiliza orice informaţie cu caracter personal pe care ni le furnizaţi. Prin furnizarea acestor informaţii, declaraţi şi garantaţi că sunt corecte, complete şi actuale.

PLÂNGERI

Dacă doriţi să ne acordati parerea cu privire la experienţa dumneavoastră referitor la serviciile reumatolog-galati.ro, sau aveti o plângere, vă rugăm să ne contactati prin email trimis la dr.sarbu@reumatolog-galati.ro sau inscris la sediul nostru.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Acest website şi serviciile de pe acest website sunt un instrument destinat a facilita comunicarea dintre reumatolog-galati.ro şi acei utilizatori care doresc să apeleze la un sistem online.
Acest website este furnizat de catre reumatolog-galati.ro „aşa cum este si unde este”. Cu toate că au fost luate toate măsurile pentru a ne asigura că informaţiile conţinute pe acest website sunt corecte şi actualizate, reumatolog-galati.ro nu poate fi considerată responsabilă pentru orice inexactităţi conţinute de acesta. Prin prezenta vă exprimaţi acordul, pe cont propriu, în referinţa cu interpretarea materialelor publicate pe acest website.
Nici reumatolog-galati.ro, nici unul dintre colaboratorii, furnizorii de servicii terţi sau alţi furnizori nu garantează faptul că acest website pe întreg sau în parte, sau orice altă funcţie/ aplicaţie continute in acest website vor fi functionale neîntrerupt sau fără erori, că defectele vor fi corectate, sau că website-ul sau serverele care asigură functionarea website-ului sunt lipsite de viruşi sau alte componente software dăunătoare.
Deşi acest website este accesibil în toată lumea, nu toate produsele sau serviciile cu referire în acesta sunt disponibile tuturor persoanelor sau în toate locaţiile geografice. Reumatolog-galati.ro îşi rezervă dreptul de a limita, la discreţia sa, furnizarea şi cantitatea oricărui produs sau serviciu oriicărei persoane sau zone geografice daca doreşte acest lucru. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu efectuate în sau prin intermediul acestui website sunt nule acolo unde aestea sunt interzise din varii motive.
Vă rugăm să reţineţi că nici un sfat sau informaţie, obtinute de dumneavoastra prin intermediul acestui website nu vă va asigura o garanţie, dacă nu sunt expres prevăzute în aceste Condiţii.
Acest fapt nu afectează răspunderea noastră pentru deces sau vătămare corporală care rezultă din neglijenţă, nici răspunderea noastră pentru fraudă sau înşelăciune frauduloasă, nici orice altă răspundere care nu poate fi exclusă sau limitată în conformitate cu legea aplicabilă. Aceste conditii legale se aplică în cea mai mare măsură permisă de lege.
Ati înţeles în mod expres şi sunteţi de acord că, nu vom fi raspunzatori pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, daune speciale, exemplare sau punitive, sau orice alte daune de orice fel, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderea de profit, bunavoinţă, utilizare, date sau alte pierderi intangibile (chiar dacă am fost informaţi de posibilitatea unor astfel de daune), care rezultă din:
– utilizarea sau incapacitatea de a utiliza website-ul;
– utilizarea de orice conţinut sau alte materiale de pe website sau orice site web sau site-uri legate de website-ul reumatolg-galati.ro
– costul de achiziţie de bunuri şi de servicii substitut rezultate din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obţinute sau mesaje primite sau tranzacţii făcute prin sau de pe acest website;
– acces neautorizat la, sau alterarea transmisiilor sau datelor.

DIVERSE

Termenii de faţă (incluzând Politica de Confidenţialitate şi, dacă este cazul, Conditiile generale de utilizare) constituie întregul acord între dumneavoastră şi Axess Imaging şi reglementează programarea dvs. prin intermediul acestui website, înlocuind orice acorduri anterioare existente dintre dvs. şi reumatolog-galati.ro. Imposibilitatea reumatolog-galati.ro de a-şi exercita sau de a-şi executa orice drept sau prevedere conform Termenilor de mai sus nu constituie o renunţare la dreptul sau la prevederea respectivă.
Dacă orice prevedere a acestor termeni este găsită de către o instanţă de jurisdicţie competentă a fi incorecte, părţile sunt de acord că instanţa ar trebui să pună la dispoziţia părţilor intenţiile aşa cum se reflectă în aceşti Termeni şi celelalte prevederi ale acestor Termeni.
Acesti Termeni se interpretează în conformitate cu legile din Romania. În cazul unui litigiu sau cerere asociată cu aceşti termeni şi condiţii, dispută sau revendicare acestea vor fi supuse jurisdicţiei exclusive a instanţelor autorizate din România.