Consultatie online

Pacientului i se va comunica pe email data și ora la care va fi programat și este rugat să confirme primirea emailului și acceptarea intervalului orar ales.

Consultațiile online pe domeniul reumatologie sunt efectuate de către Dna Dr. Mihaela Sarbu, medic specialist reumatolog si se realizează prin mesaj tip email sau prin video/telefon. Programarea se face după completarea formularului de mai jos și procesarea plății.

Consultația prin email permite un maxim de 5 mesaje transmise între medic si pacient, în termen de 72 ore, cu termen de răspuns de maxim 24 de ore. Consultația prin video/telefon permite conversație de durată maximă de 20 de minute, iar programarea se face în maxim 72 ore.

În oricare dintre situațiile de mai sus, în cazul în care medicul va considera necesar, poate să păstreze deschisă consultația pentru un termen mai lung.

În cadrul conversației cu medicul puteți incărca fișiere de tip .pdf, .jpeg, .doc. Pentru acuratețea diagnosticului, aveți responsabilitatea de a vă exprima cât mai clar și de a furniza informațiile și documentele medicale complete pe care medicul le solicita.

Consultatie

DETALII MEDICALE
ATENȚIE: Vă rugăm să verificați ca informațiile transmise să fie complete și să țineți cont că orice problemă care ar putea apărea din cauza lipsei unor date, cade strict în responsabilitatea dumneavoastră.
Consultație reumatologie: 200 lei