Politica de livrare servicii a CMI SARBU MIHAELA-IONELA

Politica de livrare servicii a CMI SARBU MIHAELA-IONELA, CIF: 41049702, cu sediul in str. Teiului nr. 12, Sendreni, Galati

Datele de contact ale
CMI SARBU MIHAELA-IONELA

CMI SARBU MIHAELA-IONELA furnizeaza servicii conform termenilor, condiţiilor, principiilor si regulilor de mai jos:

Serviciile medicale pot fi accesate de către Pacienţi, de regulă, de luni până vineri, exclusiv în baza programărilor efectuate anterior, intre orele 8:00-17:00,

CMI SARBU MIHAELA-IONELA poate modifica programul de consultaţii, având în vedere participările la evenimente ştiinţifice şi de pregătire profesională, fără a fi necesar acordul pacienţilor.

Consultatiile pot fi realizate cu prezenţa fizică a pacientului în cadrul clinicii partenere CMI SARBU MIHAELA-IONELA. Programările pentru acest tip de consultație se efectuează direct la clinica parteneră CMI SARBU MIHAELA-IONELA, conform regulilor si condițiilor impuse de aceasta.

Consultatiile pot fi realizate online, fara prezenţa fizică a pacientului

Consultaţia online reprezintă consultaţia care se desfăşoară prin intermediul comunicărilor de tip e-mail, în baza unui schimb de mesaje între Pacient şi Dr. SARBU MIHAELA-IONELA sau prin intermediul unui apel telefonic/video, fără prezenţa fizică a pacientului în cadrul clinicii.

Consultațiile online pe domeniul reumatologie sunt efectuate de către Dna Dr. Mihaela Sarbu, medic specialist reumatolog si se realizează prin mesaj tip email sau prin video/telefon. Programarea se face după completarea formularului din cadrul paginii de Consultații online și procesarea plății.

Consultația prin email permite un maxim de 5 mesaje transmise între medic si pacient, în termen de 72 ore, cu termen de răspuns de maxim 24 de ore). Consultația prin video/telefon permite conversație de durată maximă de 20 de minute, iar programarea se face în maxim 72 ore.

În oricare dintre situațiile de mai sus, în cazul în care medicul va considera necesar, poate să păstreze deschisă consultația pentru un termen mai lung.

În cadrul conversației cu medicul puteți incărca fișiere de tip .pdf, .jpeg, .doc. Pentru acuratețea diagnosticului, aveți responsabilitatea de a vă exprima cât mai clar și de a furniza informațiile și documentele medicale complete pe care medicul le solicita.

Consultaţia online în regim de urgență reprezintă consultaţia medicală online programată în regim de urgență. În situațiile de urgență, consultațiile se fac numai prin variantă video/telefon în maxim 20 de minute și programările se fac în termen de maxim 6 ore.

Programarea efectuată online reprezintă programarea unei consultaţii medicale prin completarea formularului și pagina de consultații online a website-ului reumatolog-galati.ro. Programările efectuate online se validează doar pe baza plății efectuate în avans, prin una dintre variantele puse la dispoziție de către CMI SARBU MIHAELA-IONELA. Pacientul i se va comunica pe email data și ora la care va fi programat și este rugat să confirme primirea emailului și acceptarea intervalului orar ales.

Platile catre CMI SARBU MIHAELA-IONELA se efectueaza in contul bancar RO75BTRLRONCRT0552403801 deschis la Banca Transilvania Galati.